Bejelentés


munka-konyv.5mp.eu Könyvelés teljes garanciával


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Bemutatkozás

Nevem Kovács Attiláné. 1995 óta végzek könyvelési tevékenységet és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat. Jelellegi vállalkozásomat a Munka-könyv KFT-t 2008-ban alapítottam. Székhelyünk Pécsett van.

A gazdasági tevékenységet támogató könyvelői tevékenység célja, feladata a társaságot, vállalkozást abban segíteni, hogy minél eredményesebben működjön.

Munkánk alalpja a vállalkozás gazdasági eseményeinek pontos, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése annak érdekében, hogy a vállakozások pontosan eleget tudjanak tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeiknek és a legpontosabb képet kapják vállalkozásuk helyzetéről.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segírségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat.

Cégünk vállalja egyéni vállalkozók,közkereseti társaságok, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, részvénytársaságok, egyéb szervezetek (társadalmi szervezetek,köztestületek, alalpítványok, egyesületek) könyvelését.


Szakmai felelősség biztosítással rendelkezünkIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!